Van ontwerp tot realisatie

In de lente van 2015 mocht SOWIESOdesign een ontwerp maken voor het opknappen van een woning. Het betrof de woonkamer, badkamer en slaapkamer. Na een aantal ontwerpen gemaakt te hebben is er een definitief ontwerp gekozen en kon de grote klus beginnen. Weken lang is er hard gewerkt door verschillende bedrijven. Samen met een aannemer heeft SOWIESOdesign de hele verbouwing geregeld en begeleid van A tot Z.
Het resultaat is prachtig geworden.

In de woonkamer staat nu een prachtige gashaard te pronken die zelfs via een app te bedienen is. Onder de mooie nieuwe vloer ligt een luxe vloerverwarming die ervoor zorgt dat het in alle hoeken van de ruimte even warm is. Het plafond en alle muren zijn gestuct en van een mooie kleur voorzien. Een mooie rustige basis is ontstaan voor de bijzondere kunst die in het huis aanwezig is en nu goed tot zijn recht komt. Als mooie aanvulling zijn een paar maatwerk meubelen gemaakt allemaal ontworpen door SOWIESOdesign.

De badkamer is ook grondig aangepakt. Het verouderde interieur heeft plaats gemaakt voor een moderne sfeervolle badkamer. Het bad is vervangen door een ruime inloopdouche van alle luxe voorzien. Ook voor de badkamer zijn speciale meubelen ontworpen door SOWIESOdesign. Het wastafelmeubel, hangende hoge smalle kasten en een speels wandmeubel voor bv. handdoeken en andere accessoires komen van de ontwerptafel.

De master-bedroom heeft ook een metamorfose ondergaan met als prominent kopstuk; een speciaal wandmeubel als achterwand voor het bed. In dit meubel zijn verschillende opberg mogelijkheden verwerkt.
Echt een prachtig meubel geworden dat van de slaapkamer een luxe hotelkamer heeft gemaakt.

Altijd leuk om achteraf nog even te kijken hoe het er voor de verbouwing ook alweer uit zag. Dus hier onder een “VOOR, ONTWERP en NA”

VOOR:

ONTWERP:

NA:

Het was een mega klus waar veel mensen hard aan gewerkt hebben en uiteindelijk is het resultaat: een prachtige warme luxe woning, helemaal naar de wensen van de bewoners!